Kino Pocity premietne na prešovskom amfiteátri komédiu "Kavej"

22.07.2024 Prešov

Prešov, 18. júla 2024 – Film Kavej sa po úspešnej predpremiére vracia na prešovský amfiteáter. Východniarsku komédiu pod hviezdami si diváci môžu užiť už najbližšiu stredu 24. júla o 21:00 hodine. Premietanie prinesie divákom nezabudnuteľný zážitok plný smiechu a zábavy v krásnom prostredí pod holým nebom.
 
Film "Kavej" má našliapnuté stať sa jednou z najúspešnejších slovenských komédií posledného obdobia a to vďaka svojmu jedinečnému humoru a príbehu, s ktorým sa diváci vedia identifikovať. Film Kavej s humorom rozpráva príbeh o tom, ako si možno sami občas komplikujeme život a nevnímame to, čo má skutočnú hodnotu. Je o láske, priateľstve a rodine. Dve kamarátky Veronika (Jana Kovalčiková) a Klára (Anna Jakab Rakovská) počas svojho pobytu doma zažijú rodinné a priateľské stretnutia plné situácií, ktoré ich životy otočia naruby. Skvelé herecké výkony a množstvo zábavných momentov sú zárukou, že tento večer bude plný smiechu.
 
Premietanie sa začne o 21:00 hod. Vstupenky sú k dispozícii v predpredaji na webovejstránke Kina Pocity alebo priamo na mieste podujatia. Cena vstupenky je 6 EUR, pričomštudenti, ZŤP aj seniori môžu využiť zvýhodnené vstupné 5€. Diváci si môžu priniesť aj vlastné deky a občerstvenie. Pre tých, ktorí budú mať chuť na niečo špeciálne, bude k dispozícii stánok s občerstvením priamo na mieste. Areál amfiteátra bude sprístupnený pre divákov od 19:30 h.
Príďte si užiť jedinečný filmový večer s komédiou Kavej v spoločnosti svojich blízkych.

Nina Šilanová
 

Vyberte región

mark